Kunst Tourinnes-Saint-Lambert
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Tourinnes-Saint-Lambert of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Tourinnes-Saint-Lambert verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Tourinnes-Saint-Lambert aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Tourinnes-Saint-Lambert bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Tourinnes-Saint-Lambert altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Tourinnes-Saint-Lambert aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Tourinnes-Saint-Lambert

Vind je de kaart Tourinnes-Saint-Lambert als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Tourinnes-Saint-Lambert: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Tourinnes-Saint-Lambert met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Tourinnes-Saint-Lambert kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Tourinnes-Saint-Lambert zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon Waals-Brabant

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Tourinnes-Saint-Lambert voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Tourinnes-Saint-Lambert aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Tourinnes-Saint-Lambert graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Tourinnes-Saint-Lambert combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Tourinnes-Saint-Lambert?

Kies jouw uitsnede

Meer over Tourinnes-Saint-Lambert

De plattegrond Tourinnes-Saint-Lambert is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Tourinnes-Saint-Lambert cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Tourinnes-Saint-Lambert

Zeer precieze lasers graveren Tourinnes-Saint-Lambert precies voor jou op maat. Zo wordt elk detail van deze plaats in Belgie opvallend in kaart gebracht. Heb je de plattegrond Tourinnes-Saint-Lambert al eens eerder in hout gezien? Dat is weer eens wat anders dan een geprinte poster toch? Dankzij de moderne graveer techniek lasergraveren maken wij een schitterende houtgravure van het wegennet van een van de gezelligste plekken in Waals-Brabant.

Maak je eigen ontwerp

Origineel cadeau voor haar

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor haar? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt een plattegrond maken van dat gezelligste restaurant, koffietentje of favoriete hangplek. Reist ze veel? Breng haar avonturen in kaart! Is ze een sportliefhebber? Vind haar favoriete team en markeer deze op je eigen plattegrond. Is ze heel sociaal en lief? Geef een origineel cadeau dat haar doet denken aan vrienden of familie. Vieren jullie iets samen? Maak een kaart met gedeelde herinnering zoals jullie favoriete uitgaansplek. Naast de standaard plattegrond Tourinnes-Saint-Lambert kun je dus helemaal zelf een kaart maken van een andere plaats in Waals-Brabant of waar dan ook op de wereld. Hoe leuk is het om haar op zo’n manier te verrassen?

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?