Kunst Tilly
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Tilly of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Tilly verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Tilly aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Tilly bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Tilly altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Tilly aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Tilly

Vind je de kaart Tilly als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Tilly: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Tilly met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Tilly kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Tilly zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon Waals-Brabant

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Tilly voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Tilly aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Tilly graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Tilly combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Tilly?

Kies jouw uitsnede

Meer over Tilly

De plattegrond Tilly is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Tilly cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Inventief cadeau voor haar

Ben je op zoek naar een inventief cadeau voor haar? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt een plattegrond maken van dat beste restaurant, koffietentje of favoriete hangplek. Reist ze veel? Breng haar avonturen in kaart! Is ze een sportliefhebber? Vind haar favoriete team en markeer deze op je eigen plattegrond. Is ze heel sociaal en lief? Geef een inventief cadeau dat haar doet denken aan vrienden of familie. Vieren jullie iets samen? Maak een kaart met gedeelde herinnering zoals jullie favoriete uitgaansplek. Naast de standaard plattegrond Tilly kun je dus helemaal zelf een kaart maken van een andere plaats in Waals-Brabant of waar dan ook op de wereld. Hoe leuk is het om haar op zo’n manier te verrassen?

Maak je eigen ontwerp

Tilly is een plaats vol verhalen

Zie jij jezelf nog zitten op het zonnige terras in Waals-Brabant met een drankje en je beste vrienden? Of in dat ene café op jullie beste date? Het centrum, de straten en de huizen zitten vol met herinneringen die voor iedereen speciaal zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van die vele uren studeren achter het bureau met koffie of van die avondjes sport kijken op de bank met een biertje? De plattegrond Tilly toont het unieke wegennet en haar unieke bezienswaardigheden gegraveerd in hout.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?