Kunst 't Zand
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in 't Zand of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart 't Zand verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart 't Zand aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart 't Zand bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart 't Zand altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart 't Zand aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart 't Zand

Vind je de kaart 't Zand als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Plattegrond ‘t Zand - M Landscape Birch Wood Hanging

Kaart 't Zand: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart 't Zand met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart 't Zand kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond ‘t Zand - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van 't Zand zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart
Plattegrond ‘t Zand - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Toon Noord-Holland

Limburg is een van de mooiste provincies uit Nederland en in 't Zand voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart 't Zand aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

't Zand graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond ‘t Zand - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Kaart 't Zand combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Nederland naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart 't Zand?

Kies jouw uitsnede

Meer over 't Zand

De plattegrond 't Zand is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) 't Zand cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Een geschenk. Een boom. Een planeet

Een geschenk. Een boom. Een Planeet. Voor elke bestelling van bijvoorbeeld de plattegrond 't Zand planten wij een boom. Zo kun je zelf houten poster maken van je favoriete, stad, dorp of bezienswaardigheid zonder dat de wereld daar slechter van wordt. Je kunt ook zelf simpel doneren om ontbossing tegen te gaan. Bekijk het project van Plant a Billion Trees hier.

Maak je eigen ontwerp

Persoonlijk cadeau voor hem

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor hem? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt bijvoorbeeld een plattegrond maken van zijn favoriete bar, lievelingsrestaurant of vaste hangplek.Is hij een echte avonturier? Leg zijn reizen vast en breng ze in kaart als houten decoratie! Kijkt hij veel sport? Zijn favoriete sportteam heeft vast een stadion die je kunt markeren op je plattegrond. Geeft hij veel om zijn familie? Ontwerp een kaart van zijn geboorteplaats met een stijlvolle tekst. Naast de plattegrond 't Zand kun je zelf dus ook een stijlvolle kaart ontwerpen. Hoe leuk is het om hem op deze manier te verrassen?

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.