Kunst 't Loo Oldebroek
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in 't Loo Oldebroek of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart 't Loo Oldebroek verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart 't Loo Oldebroek aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart 't Loo Oldebroek bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart 't Loo Oldebroek altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart 't Loo Oldebroek aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart 't Loo Oldebroek

Vind je de kaart 't Loo Oldebroek als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Plattegrond ‘t Loo Oldebroek - M Landscape Birch Wood Hanging

Kaart 't Loo Oldebroek: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart 't Loo Oldebroek met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart 't Loo Oldebroek kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond ‘t Loo Oldebroek - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van 't Loo Oldebroek zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart
Plattegrond ‘t Loo Oldebroek - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Toon Gelderland

Limburg is een van de mooiste provincies uit Nederland en in 't Loo Oldebroek voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart 't Loo Oldebroek aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

't Loo Oldebroek graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond ‘t Loo Oldebroek - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Kaart 't Loo Oldebroek combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Nederland naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart 't Loo Oldebroek?

Kies jouw uitsnede

Meer over 't Loo Oldebroek

De plattegrond 't Loo Oldebroek is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) 't Loo Oldebroek cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren 't Loo Oldebroek

De bijzondere houten wanddecoratie zoals de plattegrond 't Loo Oldebroek wordt direct in het materiaal gegraveerd. Een deel van het hout wordt weggehaald door de warmte van een accurate laser. Door enkel en alleen materiaal te verwijderen ontstaat er diepte en een prachtig contrast in kleur. Graveren is dus heel anders dan posters printen want daar wordt juist inkt toegevoegd, vaak aan een vel papier. Bij ons kies je een materiaal uit en wij graveren 't Loo Oldebroek of elke andere plek ter wereld speciaal voor jou.

Maak je eigen ontwerp

Persoonlijk cadeau voor hem

Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau voor hem? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt bijvoorbeeld een plattegrond maken van zijn favoriete bar, lievelingsrestaurant of vaste hangplek.Is hij een echte avonturier? Leg zijn reizen vast en breng ze in kaart als houten wanddecoratie! Kijkt hij veel sport? Zijn favoriete sportteam heeft vast een stadion die je kunt markeren op je plattegrond. Geeft hij veel om zijn familie? Ontwerp een kaart van zijn geboorteplaats met een bijzondere tekst. Naast de plattegrond 't Loo Oldebroek kun je zelf dus ook een bijzondere kaart ontwerpen. Hoe leuk is het om hem op deze manier te verrassen?

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.