Kunst Steenkerke
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Steenkerke of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Steenkerke verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Steenkerke aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Steenkerke bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Steenkerke altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Steenkerke aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Steenkerke

Vind je de kaart Steenkerke als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Steenkerke: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Steenkerke met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Steenkerke kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Steenkerke zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Steenkerke voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Steenkerke aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Steenkerke graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Steenkerke combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Steenkerke?

Kies jouw uitsnede

Meer over Steenkerke

De plattegrond Steenkerke is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Steenkerke cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Houten gravure graveren

Houten gravure voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren. Breng de natuur in huis met de houtgravure van de plattegrond Steenkerke of ontwerp zelf een kaart in de custom map maker. Muurdecoratie mag best een beetje origineel zijn, het is immers jouw huis.

Maak je eigen ontwerp

Een geschenk. Een boom. Een planeet

Een geschenk. Een boom. Een Planeet. Voor elke bestelling van bijvoorbeeld de plattegrond Steenkerke planten wij een boom. Zo kun je zelf houten gravure maken van je favoriete, stad, dorp of bezienswaardigheid zonder dat de wereld daar slechter van wordt. Je kunt ook zelf eenvoudig doneren om ontbossing tegen te gaan. Bekijk het project van Plant a Billion Trees hier.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?