Kunst Stavele
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Stavele of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Stavele verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Stavele aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Stavele bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Stavele altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Stavele aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Stavele

Vind je de kaart Stavele als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Stavele: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Stavele met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Stavele kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Stavele zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Stavele voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Stavele aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Stavele graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Stavele combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Stavele?

Kies jouw uitsnede

Meer over Stavele

De plattegrond Stavele is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Stavele cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Gepersonaliseerd cadeau

Maak iemand blij met een echt persoonlijk cadeau. Belgie zit vol met prachtige plekken zoals Stavele. Met onze custom map maker kun je precies die ene bijzondere plek voor jouw plattegrond uitkiezen. Zo creëer je gemakkelijk een persoonlijk cadeau voor hem of haar. bijzondere wanddecoratie binnen 6 werkdagen bezorgd, hoe leuk en doordacht is dat?

Maak je eigen ontwerp

Graveren Stavele

De bijzondere houten wanddecoratie zoals de plattegrond Stavele wordt direct in het materiaal gegraveerd. Een deel van het hout wordt weggehaald door de warmte van een accurate laser. Door enkel en alleen materiaal te verwijderen ontstaat er diepte en een prachtig contrast in kleur. Graveren is dus heel anders dan posters printen want daar wordt juist inkt toegevoegd, vaak aan een vel papier. Bij ons kies je een materiaal uit en wij graveren Stavele of elke andere plek ter wereld speciaal voor jou.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?