Kunst Spiere-Helkijn
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Spiere-Helkijn of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Spiere-Helkijn verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Spiere-Helkijn aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Spiere-Helkijn bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Spiere-Helkijn altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Spiere-Helkijn aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Spiere-Helkijn

Vind je de kaart Spiere-Helkijn als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Spiere-Helkijn: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Spiere-Helkijn met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Spiere-Helkijn kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Spiere-Helkijn zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Spiere-Helkijn voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Spiere-Helkijn aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Spiere-Helkijn graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Spiere-Helkijn combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Spiere-Helkijn?

Kies jouw uitsnede

Meer over Spiere-Helkijn

De plattegrond Spiere-Helkijn is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Spiere-Helkijn cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Doordacht cadeau voor hem

Ben je op zoek naar een doordacht cadeau voor hem? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt bijvoorbeeld een plattegrond maken van zijn favoriete bar, lievelingsrestaurant of vaste hangplek.Is hij een echte avonturier? Leg zijn reizen vast en breng ze in kaart als houten muurdecoratie! Kijkt hij veel sport? Zijn favoriete sportteam heeft vast een stadion die je kunt markeren op je plattegrond. Geeft hij veel om zijn familie? Ontwerp een kaart van zijn geboorteplaats met een originele tekst. Naast de plattegrond Spiere-Helkijn kun je zelf dus ook een originele kaart ontwerpen. Hoe leuk is het om hem op deze manier te verrassen?

Maak je eigen ontwerp

Houten muurdecoratie graveren

Houten muurdecoratie voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren. Breng de natuur in huis met de houtgravure van de plattegrond Spiere-Helkijn of ontwerp zelf een kaart in de custom map maker. Muurdecoratie mag best een beetje doordacht zijn, het is immers jouw huis.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?