Kunst Snaaskerke
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Snaaskerke of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Snaaskerke verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Snaaskerke aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Snaaskerke bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Snaaskerke altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Snaaskerke aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Snaaskerke

Vind je de kaart Snaaskerke als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Snaaskerke: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Snaaskerke met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Snaaskerke kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Snaaskerke zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Snaaskerke voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Snaaskerke aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Snaaskerke graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Snaaskerke combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Snaaskerke?

Kies jouw uitsnede

Meer over Snaaskerke

De plattegrond Snaaskerke is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Snaaskerke cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Snaaskerke is een plaats vol verhalen

Zie jij jezelf nog zitten op het zonnige terras in West-Vlaanderen met een drankje en je beste vrienden? Of in dat ene café op jullie mooiste date? Het centrum, de straten en de huizen zitten vol met herinneringen die voor iedereen speciaal zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van die vele uren studeren achter het bureau met koffie of van die avondjes sport kijken op de bank met een biertje? De plattegrond Snaaskerke toont het stijlvolle wegennet en haar stijlvolle bezienswaardigheden gegraveerd in hout.

Maak je eigen ontwerp

Gepersonaliseerd cadeau

Maak iemand blij met een echt bijzonder cadeau. Belgie zit vol met prachtige plekken zoals Snaaskerke. Met onze custom map maker kun je precies die ene stijlvolle plek voor jouw plattegrond uitkiezen. Zo creëer je soepel een bijzonder cadeau voor hem of haar. stijlvolle decoratie binnen 6 werkdagen bezorgd, hoe leuk en doordacht is dat?

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?