Kunst Slijpe
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Slijpe of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Slijpe verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Slijpe aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Slijpe bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Slijpe altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Slijpe aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Slijpe

Vind je de kaart Slijpe als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Slijpe: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Slijpe met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Slijpe kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Slijpe zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Slijpe voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Slijpe aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Slijpe graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Slijpe combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Slijpe?

Kies jouw uitsnede

Meer over Slijpe

De plattegrond Slijpe is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Slijpe cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Slijpe

De opvallende houten poster zoals de plattegrond Slijpe wordt direct in het materiaal gegraveerd. Een deel van het hout wordt weggehaald door de warmte van een nauwkeurige laser. Door enkel en alleen materiaal te verwijderen ontstaat er diepte en een verrassend contrast in kleur. Graveren is dus heel anders dan posters printen want daar wordt juist inkt toegevoegd, vaak aan een vel papier. Bij ons kies je een materiaal uit en wij graveren Slijpe of elke andere plek ter wereld speciaal voor jou.

Maak je eigen ontwerp

Waar hang je Slijpe op?

Woon je momenteel in Slijpe of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Het is hoe dan ook leuk om de opvallende plattegrond Slijpe thuis op te hangen op een plek waar je deze goed kunt zien. Bijvoorbeeld boven de bank, naast de eettafel of in het kleine kamertje. Een extra grote houten poster in de slaapkamer staat ook erg goed. Dan kun je voor het slapen gaan alvast even wegdromen door de straten van Slijpe.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?