Kunst Sint-Kruis
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Sint-Kruis of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Sint-Kruis verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Sint-Kruis aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Sint-Kruis bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Sint-Kruis altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Sint-Kruis aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Sint-Kruis

Vind je de kaart Sint-Kruis als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Sint-Kruis: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Sint-Kruis met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Sint-Kruis kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Sint-Kruis zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Sint-Kruis voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Sint-Kruis aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Sint-Kruis graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Sint-Kruis combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Sint-Kruis?

Kies jouw uitsnede

Meer over Sint-Kruis

De plattegrond Sint-Kruis is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Sint-Kruis cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Gepersonaliseerd cadeau

Maak iemand blij met een echt origineel cadeau. Belgie zit vol met prachtige plekken zoals Sint-Kruis. Met onze custom map maker kun je precies die ene schitterende plek voor jouw plattegrond uitkiezen. Zo creëer je eenvoudig een origineel cadeau voor hem of haar. schitterende gravure binnen 6 werkdagen bezorgd, hoe leuk en doordacht is dat?

Maak je eigen ontwerp

Wij graveren Sint-Kruis speciaal voor jou

Vind je een gegraveerde houten gravure opvallend maar is de plattegrond Sint-Kruis het nog net niet? Geen probleem want in onze custom map maker maak je eenvoudig een eigen ontwerp! Wij graveren Sint-Kruis namelijk pas als je helemaal tevreden bent. Kies bijvoorbeeld een andere stad of dorp uit West-Vlaanderen of zoom helemaal in totdat je huis zichtbaar wordt op de kaart. In onze custom map maker kies je eenvoudig iedere plek ter wereld, verander je het materiaal, markeer je schitterende locaties en personaliseer je de tekst.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?