Kunst Sint-Jan-In-Eremo
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Sint-Jan-In-Eremo of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Sint-Jan-In-Eremo verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Sint-Jan-In-Eremo aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Sint-Jan-In-Eremo bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Sint-Jan-In-Eremo altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Sint-Jan-In-Eremo aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Sint-Jan-In-Eremo

Vind je de kaart Sint-Jan-In-Eremo als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Sint-Jan-In-Eremo: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Sint-Jan-In-Eremo met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Sint-Jan-In-Eremo kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Sint-Jan-In-Eremo zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon Oost-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Sint-Jan-In-Eremo voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Sint-Jan-In-Eremo aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Sint-Jan-In-Eremo graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Sint-Jan-In-Eremo combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Sint-Jan-In-Eremo?

Kies jouw uitsnede

Meer over Sint-Jan-In-Eremo

De plattegrond Sint-Jan-In-Eremo is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Sint-Jan-In-Eremo cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Een geschenk. Een boom. Een planeet

Een geschenk. Een boom. Een Planeet. Voor elke bestelling van bijvoorbeeld de plattegrond Sint-Jan-In-Eremo planten wij een boom. Zo kun je zelf houten decoratie maken van je favoriete, stad, dorp of bezienswaardigheid zonder dat de wereld daar slechter van wordt. Je kunt ook zelf soepel doneren om ontbossing tegen te gaan. Bekijk het project van Plant a Billion Trees hier.

Maak je eigen ontwerp

Gepersonaliseerd cadeau

Maak iemand blij met een echt bijzonder cadeau. Belgie zit vol met prachtige plekken zoals Sint-Jan-In-Eremo. Met onze custom map maker kun je precies die ene stijlvolle plek voor jouw plattegrond uitkiezen. Zo creëer je soepel een bijzonder cadeau voor hem of haar. stijlvolle decoratie binnen 6 werkdagen bezorgd, hoe leuk en doordacht is dat?

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.