Kunst Sint-Eloois-Winkel
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Sint-Eloois-Winkel of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Sint-Eloois-Winkel verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Sint-Eloois-Winkel aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Sint-Eloois-Winkel bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Sint-Eloois-Winkel altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Sint-Eloois-Winkel aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Sint-Eloois-Winkel

Vind je de kaart Sint-Eloois-Winkel als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Sint-Eloois-Winkel: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Sint-Eloois-Winkel met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Sint-Eloois-Winkel kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Sint-Eloois-Winkel zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Sint-Eloois-Winkel voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Sint-Eloois-Winkel aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Sint-Eloois-Winkel graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Sint-Eloois-Winkel combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Sint-Eloois-Winkel?

Kies jouw uitsnede

Meer over Sint-Eloois-Winkel

De plattegrond Sint-Eloois-Winkel is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Sint-Eloois-Winkel cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Sint-Eloois-Winkel

Zeer nauwkeurige lasers graveren Sint-Eloois-Winkel precies voor jou op maat. Zo wordt elk detail van deze plaats in Belgie verrassend in kaart gebracht. Heb je de plattegrond Sint-Eloois-Winkel al eens eerder in hout gezien? Dat is weer eens wat anders dan een geprinte poster toch? Dankzij de moderne graveer techniek lasergraveren maken wij een opvallende houtgravure van het wegennet van een van de gezelligste plekken in West-Vlaanderen.

Maak je eigen ontwerp

De plattegrond Sint-Eloois-Winkel inlijsten

De plattegrond Sint-Eloois-Winkel is 40 bij 50 centimeter en past perfect in een standaard schilderijlijst. Met een wissellijst kun je nog enorm veel spelen met het uiterlijke karakter van je houten muurdecoratie. Zelf combineren we de kaart van Sint-Eloois-Winkel het liefst met een originele lijst van hout. Kies bijvoorbeeld voor een lichtkleurige houtsoort om het geheel af te maken of juist een donkerdere kleur zoals kersen om de kaart nog meer naar te laten komen. Wij graveren Sint-Eloois-Winkel trouwens in maar liefst vier formaten van S tot XL. Deze formaten kun je moeiteloos kiezen in de custom map maker en zijn allen geschikt om in te lijsten in een standaard verkrijgbare wissellijst.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?