Kunst Sint-Baafs-Vijve
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Sint-Baafs-Vijve of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Sint-Baafs-Vijve verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Sint-Baafs-Vijve aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Sint-Baafs-Vijve bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Sint-Baafs-Vijve altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Sint-Baafs-Vijve aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Sint-Baafs-Vijve

Vind je de kaart Sint-Baafs-Vijve als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Sint-Baafs-Vijve: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Sint-Baafs-Vijve met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Sint-Baafs-Vijve kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Sint-Baafs-Vijve zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Sint-Baafs-Vijve voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Sint-Baafs-Vijve aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Sint-Baafs-Vijve graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Sint-Baafs-Vijve combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Sint-Baafs-Vijve?

Kies jouw uitsnede

Meer over Sint-Baafs-Vijve

De plattegrond Sint-Baafs-Vijve is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Sint-Baafs-Vijve cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Sint-Baafs-Vijve

De prachtige houten decoratie zoals de plattegrond Sint-Baafs-Vijve wordt direct in het materiaal gegraveerd. Een deel van het hout wordt weggehaald door de warmte van een nauwkeurige laser. Door enkel en alleen materiaal te verwijderen ontstaat er diepte en een stijlvol contrast in kleur. Graveren is dus heel anders dan posters printen want daar wordt juist inkt toegevoegd, vaak aan een vel papier. Bij ons kies je een materiaal uit en wij graveren Sint-Baafs-Vijve of elke andere plek ter wereld speciaal voor jou.

Maak je eigen ontwerp

Trots op West-Vlaanderen met de plattegrond Sint-Baafs-Vijve

West-Vlaanderen is een van de charmantse provincies uit Belgie en in Sint-Baafs-Vijve voel je dat! Met de plattegrond Sint-Baafs-Vijve laat je zien dat je net als velen anderen trots bent op de plaats waar je woont, bent geboren of graag komt. Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze prachtige decoratie. Mocht je een kleine aanpassing willen maken dan bewerk je Sint-Baafs-Vijve soepel in de custom map maker. Onze nauwkeurige lasers graveren Sint-Baafs-Vijve speciaal voor jou in hout of een ander materiaal.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?