Kunst Schuiferskapelle
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Schuiferskapelle of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Schuiferskapelle verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Schuiferskapelle aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Schuiferskapelle bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Schuiferskapelle altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Schuiferskapelle aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Schuiferskapelle

Vind je de kaart Schuiferskapelle als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Schuiferskapelle: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Schuiferskapelle met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Schuiferskapelle kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Schuiferskapelle zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Schuiferskapelle voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Schuiferskapelle aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Schuiferskapelle graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Schuiferskapelle combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Schuiferskapelle?

Kies jouw uitsnede

Meer over Schuiferskapelle

De plattegrond Schuiferskapelle is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Schuiferskapelle cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Schuiferskapelle

De plattegrond Schuiferskapelle wordt speciaal voor jou in hout of andere materialen gegraveerd. Anders dan bij een print, wordt het wegennet bij een gravure direct in het materiaal gemaakt. Er wordt dus geen materiaal toegevoegd maar juist weggehaald. Hoe diep het reliëf is dat ontstaat hangt af van de hardheid van het materiaal. Graveren werd van oudsher veel gebruikt door edelsmeden en straalt een zekere luxe uit. Wij graveren de plattegrond Schuiferskapelle met behulp van een precieze laser; een klassieke techniek met een futuristisch tintje en moderne resultaten.

Maak je eigen ontwerp

Een geschenk. Een boom. Een planeet

Een geschenk. Een boom. Een Planeet. Voor elke bestelling van bijvoorbeeld de plattegrond Schuiferskapelle planten wij een boom. Zo kun je zelf houten poster maken van je favoriete, stad, dorp of bezienswaardigheid zonder dat de wereld daar slechter van wordt. Je kunt ook zelf simpel doneren om ontbossing tegen te gaan. Bekijk het project van Plant a Billion Trees hier.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?