Kunst Scharendijke
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Scharendijke of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Scharendijke verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Scharendijke aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Scharendijke bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Scharendijke altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Scharendijke aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Scharendijke

Vind je de kaart Scharendijke als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Plattegrond Scharendijke - M Landscape Birch Wood Hanging

Kaart Scharendijke: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Scharendijke met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Scharendijke kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Scharendijke - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Scharendijke zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart
Plattegrond Scharendijke - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Toon Zeeland

Limburg is een van de mooiste provincies uit Nederland en in Scharendijke voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Scharendijke aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Scharendijke graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Scharendijke - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Kaart Scharendijke combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Nederland naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Scharendijke?

Kies jouw uitsnede

Meer over Scharendijke

De plattegrond Scharendijke is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Scharendijke cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Scharendijke is een plaats vol verhalen

Zie jij jezelf nog zitten op het zonnige terras in Zeeland met een drankje en je beste vrienden? Of in dat ene café op jullie beste date? Het centrum, de straten en de huizen zitten vol met herinneringen die voor iedereen speciaal zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van die vele uren studeren achter het bureau met koffie of van die avondjes sport kijken op de bank met een biertje? De plattegrond Scharendijke toont het verrassende wegennet en haar verrassende bezienswaardigheden gegraveerd in hout.

Maak je eigen ontwerp

Artistiek cadeau voor haar

Ben je op zoek naar een artistiek cadeau voor haar? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt een plattegrond maken van dat beste restaurant, koffietentje of favoriete hangplek. Reist ze veel? Breng haar avonturen in kaart! Is ze een sportliefhebber? Vind haar favoriete team en markeer deze op je eigen plattegrond. Is ze heel sociaal en lief? Geef een artistiek cadeau dat haar doet denken aan vrienden of familie. Vieren jullie iets samen? Maak een kaart met gedeelde herinnering zoals jullie favoriete uitgaansplek. Naast de standaard plattegrond Scharendijke kun je dus helemaal zelf een kaart maken van een andere plaats in Zeeland of waar dan ook op de wereld. Hoe leuk is het om haar op zo’n manier te verrassen?

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?