Kunst Scharendijke
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Scharendijke of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Scharendijke verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Scharendijke aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Scharendijke bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Scharendijke altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Scharendijke aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Scharendijke

Vind je de kaart Scharendijke als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Plattegrond Scharendijke - M Landscape Birch Wood Hanging

Kaart Scharendijke: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Scharendijke met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Scharendijke kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Scharendijke - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Scharendijke zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart
Plattegrond Scharendijke - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Toon Zeeland

Limburg is een van de mooiste provincies uit Nederland en in Scharendijke voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Scharendijke aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Scharendijke graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Scharendijke - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Kaart Scharendijke combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Nederland naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Scharendijke?

Kies jouw uitsnede

Meer over Scharendijke

De plattegrond Scharendijke is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Scharendijke cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Gepersonaliseerd cadeau

Maak iemand blij met een echt artistiek cadeau. Nederland zit vol met prachtige plekken zoals Scharendijke. Met onze custom map maker kun je precies die ene verrassende plek voor jouw plattegrond uitkiezen. Zo creëer je moeiteloos een artistiek cadeau voor hem of haar. verrassende muurdecoratie binnen 6 werkdagen bezorgd, hoe leuk en doordacht is dat?

Maak je eigen ontwerp

Een geschenk. Een boom. Een planeet

Een geschenk. Een boom. Een Planeet. Voor elke bestelling van bijvoorbeeld de plattegrond Scharendijke planten wij een boom. Zo kun je zelf houten muurdecoratie maken van je favoriete, stad, dorp of bezienswaardigheid zonder dat de wereld daar slechter van wordt. Je kunt ook zelf moeiteloos doneren om ontbossing tegen te gaan. Bekijk het project van Plant a Billion Trees hier.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.