Kunst Saint-Jean-Geest
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Saint-Jean-Geest of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Saint-Jean-Geest verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Saint-Jean-Geest aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Saint-Jean-Geest bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Saint-Jean-Geest altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Saint-Jean-Geest aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Saint-Jean-Geest

Vind je de kaart Saint-Jean-Geest als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Saint-Jean-Geest: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Saint-Jean-Geest met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Saint-Jean-Geest kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Saint-Jean-Geest zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon Waals-Brabant

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Saint-Jean-Geest voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Saint-Jean-Geest aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Saint-Jean-Geest graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Saint-Jean-Geest combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Saint-Jean-Geest?

Kies jouw uitsnede

Meer over Saint-Jean-Geest

De plattegrond Saint-Jean-Geest is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Saint-Jean-Geest cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Saint-Jean-Geest

De stijlvolle houten decoratie zoals de plattegrond Saint-Jean-Geest wordt direct in het materiaal gegraveerd. Een deel van het hout wordt weggehaald door de warmte van een zorgvuldige laser. Door enkel en alleen materiaal te verwijderen ontstaat er diepte en een mooi contrast in kleur. Graveren is dus heel anders dan posters printen want daar wordt juist inkt toegevoegd, vaak aan een vel papier. Bij ons kies je een materiaal uit en wij graveren Saint-Jean-Geest of elke andere plek ter wereld speciaal voor jou.

Maak je eigen ontwerp

Plattegrond Saint-Jean-Geest combineren

Stel je voor dat jouw geliefde plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang of boven de bank. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Of de woonplaats van jezelf, je kinderen en je ouders. En ga zo maar door. Door de stijlvolle plattegrond Saint-Jean-Geest te combineren met andere kaarten van steden of dorpen vormt het geheel een mooi en persoonlijk verhaal.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?