Kunst Rumbeke
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Rumbeke of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Rumbeke verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Rumbeke aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Rumbeke bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Rumbeke altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Rumbeke aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Rumbeke

Vind je de kaart Rumbeke als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Rumbeke: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Rumbeke met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Rumbeke kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Rumbeke zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Rumbeke voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Rumbeke aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Rumbeke graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Rumbeke combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Rumbeke?

Kies jouw uitsnede

Meer over Rumbeke

De plattegrond Rumbeke is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Rumbeke cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Wij graveren Rumbeke speciaal voor jou

Vind je een gegraveerde houten gravure verrassend maar is de plattegrond Rumbeke het nog net niet? Geen probleem want in onze custom map maker maak je eenvoudig een eigen ontwerp! Wij graveren Rumbeke namelijk pas als je helemaal tevreden bent. Kies bijvoorbeeld een andere stad of dorp uit West-Vlaanderen of zoom helemaal in totdat je huis zichtbaar wordt op de kaart. In onze custom map maker kies je eenvoudig iedere plek ter wereld, verander je het materiaal, markeer je speciale locaties en personaliseer je de tekst.

Maak je eigen ontwerp

Trots op West-Vlaanderen met de plattegrond Rumbeke

West-Vlaanderen is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Rumbeke voel je dat! Met de plattegrond Rumbeke laat je zien dat je net als velen anderen trots bent op de plaats waar je woont, bent geboren of graag komt. Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze speciale gravure. Mocht je een kleine aanpassing willen maken dan bewerk je Rumbeke eenvoudig in de custom map maker. Onze accurate lasers graveren Rumbeke speciaal voor jou in hout of een ander materiaal.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?