Kunst Ruiselede
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Ruiselede of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Ruiselede verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Ruiselede aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Ruiselede bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Ruiselede altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Ruiselede aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Ruiselede

Vind je de kaart Ruiselede als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Ruiselede: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Ruiselede met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Ruiselede kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Ruiselede zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Ruiselede voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Ruiselede aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Ruiselede graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Ruiselede combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Ruiselede?

Kies jouw uitsnede

Meer over Ruiselede

De plattegrond Ruiselede is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Ruiselede cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Een geschenk. Een boom. Een planeet

Een geschenk. Een boom. Een Planeet. Voor elke bestelling van bijvoorbeeld de plattegrond Ruiselede planten wij een boom. Zo kun je zelf houten gravure maken van je favoriete, stad, dorp of bezienswaardigheid zonder dat de wereld daar slechter van wordt. Je kunt ook zelf eenvoudig doneren om ontbossing tegen te gaan. Bekijk het project van Plant a Billion Trees hier.

Maak je eigen ontwerp

Wij graveren Ruiselede speciaal voor jou

Vind je een gegraveerde houten gravure opvallend maar is de plattegrond Ruiselede het nog net niet? Geen probleem want in onze custom map maker maak je eenvoudig een eigen ontwerp! Wij graveren Ruiselede namelijk pas als je helemaal tevreden bent. Kies bijvoorbeeld een andere stad of dorp uit West-Vlaanderen of zoom helemaal in totdat je huis zichtbaar wordt op de kaart. In onze custom map maker kies je eenvoudig iedere plek ter wereld, verander je het materiaal, markeer je schitterende locaties en personaliseer je de tekst.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?