Kunst Ruddervoorde
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Ruddervoorde of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Ruddervoorde verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Ruddervoorde aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Ruddervoorde bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Ruddervoorde altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Ruddervoorde aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Ruddervoorde

Vind je de kaart Ruddervoorde als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Ruddervoorde: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Ruddervoorde met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Ruddervoorde kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Ruddervoorde zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Ruddervoorde voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Ruddervoorde aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Ruddervoorde graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Ruddervoorde combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Ruddervoorde?

Kies jouw uitsnede

Meer over Ruddervoorde

De plattegrond Ruddervoorde is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Ruddervoorde cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Persoonlijk cadeau voor haar

Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau voor haar? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt een plattegrond maken van dat leukste restaurant, koffietentje of favoriete hangplek. Reist ze veel? Breng haar avonturen in kaart! Is ze een sportliefhebber? Vind haar favoriete team en markeer deze op je eigen plattegrond. Is ze heel sociaal en lief? Geef een persoonlijk cadeau dat haar doet denken aan vrienden of familie. Vieren jullie iets samen? Maak een kaart met gedeelde herinnering zoals jullie favoriete uitgaansplek. Naast de standaard plattegrond Ruddervoorde kun je dus helemaal zelf een kaart maken van een andere plaats in West-Vlaanderen of waar dan ook op de wereld. Hoe leuk is het om haar op zo’n manier te verrassen?

Maak je eigen ontwerp

Graveren Ruddervoorde

De bijzondere houten wanddecoratie zoals de plattegrond Ruddervoorde wordt direct in het materiaal gegraveerd. Een deel van het hout wordt weggehaald door de warmte van een accurate laser. Door enkel en alleen materiaal te verwijderen ontstaat er diepte en een prachtig contrast in kleur. Graveren is dus heel anders dan posters printen want daar wordt juist inkt toegevoegd, vaak aan een vel papier. Bij ons kies je een materiaal uit en wij graveren Ruddervoorde of elke andere plek ter wereld speciaal voor jou.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?