Kunst Rollegem-Kapelle
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Rollegem-Kapelle of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Rollegem-Kapelle verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Rollegem-Kapelle aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Rollegem-Kapelle bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Rollegem-Kapelle altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Rollegem-Kapelle aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Rollegem-Kapelle

Vind je de kaart Rollegem-Kapelle als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Rollegem-Kapelle: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Rollegem-Kapelle met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Rollegem-Kapelle kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Rollegem-Kapelle zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Rollegem-Kapelle voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Rollegem-Kapelle aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Rollegem-Kapelle graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Rollegem-Kapelle combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Rollegem-Kapelle?

Kies jouw uitsnede

Meer over Rollegem-Kapelle

De plattegrond Rollegem-Kapelle is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Rollegem-Kapelle cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

De plattegrond Rollegem-Kapelle inlijsten

De plattegrond Rollegem-Kapelle is 40 bij 50 centimeter en past perfect in een standaard schilderijlijst. Met een wissellijst kun je nog enorm veel spelen met het uiterlijke karakter van je houten wanddecoratie. Zelf combineren we de kaart van Rollegem-Kapelle het liefst met een unieke lijst van hout. Kies bijvoorbeeld voor een lichtkleurige houtsoort om het geheel af te maken of juist een donkerdere kleur zoals kersen om de kaart nog meer naar te laten komen. Wij graveren Rollegem-Kapelle trouwens in maar liefst vier formaten van S tot XL. Deze formaten kun je gemakkelijk kiezen in de custom map maker en zijn allen geschikt om in te lijsten in een standaard verkrijgbare wissellijst.

Maak je eigen ontwerp

Rollegem-Kapelle is een plaats vol verhalen

Zie jij jezelf nog zitten op het zonnige terras in West-Vlaanderen met een drankje en je beste vrienden? Of in dat ene café op jullie beste date? Het centrum, de straten en de huizen zitten vol met herinneringen die voor iedereen speciaal zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van die vele uren studeren achter het bureau met koffie of van die avondjes sport kijken op de bank met een biertje? De plattegrond Rollegem-Kapelle toont het unieke wegennet en haar unieke bezienswaardigheden gegraveerd in hout.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?