Kunst Roesbrugge-Haringe
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Roesbrugge-Haringe of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Roesbrugge-Haringe verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Roesbrugge-Haringe aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Roesbrugge-Haringe bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Roesbrugge-Haringe altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Roesbrugge-Haringe aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Roesbrugge-Haringe

Vind je de kaart Roesbrugge-Haringe als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Roesbrugge-Haringe: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Roesbrugge-Haringe met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Roesbrugge-Haringe kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Roesbrugge-Haringe zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Roesbrugge-Haringe voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Roesbrugge-Haringe aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Roesbrugge-Haringe graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Roesbrugge-Haringe combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Roesbrugge-Haringe?

Kies jouw uitsnede

Meer over Roesbrugge-Haringe

De plattegrond Roesbrugge-Haringe is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Roesbrugge-Haringe cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Wij graveren Roesbrugge-Haringe speciaal voor jou

Vind je een gegraveerde houten decoratie stijlvol maar is de plattegrond Roesbrugge-Haringe het nog net niet? Geen probleem want in onze custom map maker maak je soepel een eigen ontwerp! Wij graveren Roesbrugge-Haringe namelijk pas als je helemaal tevreden bent. Kies bijvoorbeeld een andere stad of dorp uit West-Vlaanderen of zoom helemaal in totdat je huis zichtbaar wordt op de kaart. In onze custom map maker kies je soepel iedere plek ter wereld, verander je het materiaal, markeer je prachtige locaties en personaliseer je de tekst.

Maak je eigen ontwerp

Roesbrugge-Haringe is een plaats vol verhalen

Zie jij jezelf nog zitten op het zonnige terras in West-Vlaanderen met een drankje en je beste vrienden? Of in dat ene café op jullie charmantse date? Het centrum, de straten en de huizen zitten vol met herinneringen die voor iedereen speciaal zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van die vele uren studeren achter het bureau met koffie of van die avondjes sport kijken op de bank met een biertje? De plattegrond Roesbrugge-Haringe toont het prachtige wegennet en haar prachtige bezienswaardigheden gegraveerd in hout.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?