Kunst Rixensart
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Rixensart of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Rixensart verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Rixensart aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Rixensart bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Rixensart altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Rixensart aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Rixensart

Vind je de kaart Rixensart als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Rixensart: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Rixensart met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Rixensart kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Rixensart zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon Waals-Brabant

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Rixensart voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Rixensart aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Rixensart graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Rixensart combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Rixensart?

Kies jouw uitsnede

Meer over Rixensart

De plattegrond Rixensart is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Rixensart cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Gepersonaliseerd cadeau

Maak iemand blij met een echt creatief cadeau. Belgie zit vol met prachtige plekken zoals Rixensart. Met onze custom map maker kun je precies die ene speciale plek voor jouw plattegrond uitkiezen. Zo creëer je eenvoudig een creatief cadeau voor hem of haar. speciale gravure binnen 6 werkdagen bezorgd, hoe leuk en doordacht is dat?

Maak je eigen ontwerp

Plattegrond Rixensart combineren

Stel je voor dat jouw dierbare plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang of boven de bank. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Of de woonplaats van jezelf, je kinderen en je ouders. En ga zo maar door. Door de speciale plattegrond Rixensart te combineren met andere kaarten van steden of dorpen vormt het geheel een verrassend en persoonlijk verhaal.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?