Kunst Reningelst
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Reningelst of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Reningelst verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Reningelst aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Reningelst bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Reningelst altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Reningelst aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Reningelst

Vind je de kaart Reningelst als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Reningelst: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Reningelst met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Reningelst kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Reningelst zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Reningelst voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Reningelst aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Reningelst graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Reningelst combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Reningelst?

Kies jouw uitsnede

Meer over Reningelst

De plattegrond Reningelst is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Reningelst cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

De plattegrond Reningelst inlijsten

De plattegrond Reningelst is 40 bij 50 centimeter en past perfect in een standaard schilderijlijst. Met een wissellijst kun je nog enorm veel spelen met het uiterlijke karakter van je houten decoratie. Zelf combineren we de kaart van Reningelst het liefst met een stijlvolle lijst van hout. Kies bijvoorbeeld voor een lichtkleurige houtsoort om het geheel af te maken of juist een donkerdere kleur zoals kersen om de kaart nog meer naar te laten komen. Wij graveren Reningelst trouwens in maar liefst vier formaten van S tot XL. Deze formaten kun je soepel kiezen in de custom map maker en zijn allen geschikt om in te lijsten in een standaard verkrijgbare wissellijst.

Maak je eigen ontwerp

Gepersonaliseerd cadeau

Maak iemand blij met een echt bijzonder cadeau. Belgie zit vol met prachtige plekken zoals Reningelst. Met onze custom map maker kun je precies die ene stijlvolle plek voor jouw plattegrond uitkiezen. Zo creëer je soepel een bijzonder cadeau voor hem of haar. stijlvolle decoratie binnen 6 werkdagen bezorgd, hoe leuk en doordacht is dat?

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?