Kunst Quenast
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Quenast of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Quenast verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Quenast aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Quenast bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Quenast altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Quenast aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Quenast

Vind je de kaart Quenast als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Quenast: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Quenast met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Quenast kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Quenast zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon Waals-Brabant

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Quenast voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Quenast aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Quenast graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Quenast combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Quenast?

Kies jouw uitsnede

Meer over Quenast

De plattegrond Quenast is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Quenast cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

De plattegrond Quenast inlijsten

De plattegrond Quenast is 40 bij 50 centimeter en past perfect in een standaard schilderijlijst. Met een wissellijst kun je nog enorm veel spelen met het uiterlijke karakter van je houten decoratie. Zelf combineren we de kaart van Quenast het liefst met een stijlvolle lijst van hout. Kies bijvoorbeeld voor een lichtkleurige houtsoort om het geheel af te maken of juist een donkerdere kleur zoals kersen om de kaart nog meer naar te laten komen. Wij graveren Quenast trouwens in maar liefst vier formaten van S tot XL. Deze formaten kun je soepel kiezen in de custom map maker en zijn allen geschikt om in te lijsten in een standaard verkrijgbare wissellijst.

Maak je eigen ontwerp

Quenast is een plaats vol verhalen

Zie jij jezelf nog zitten op het zonnige terras in Waals-Brabant met een drankje en je beste vrienden? Of in dat ene café op jullie gezelligste date? Het centrum, de straten en de huizen zitten vol met herinneringen die voor iedereen speciaal zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van die vele uren studeren achter het bureau met koffie of van die avondjes sport kijken op de bank met een biertje? De plattegrond Quenast toont het schitterende wegennet en haar schitterende bezienswaardigheden gegraveerd in hout.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?