Kunst Plancenoit
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Plancenoit of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Plancenoit verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Plancenoit aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Plancenoit bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Plancenoit altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Plancenoit aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Plancenoit

Vind je de kaart Plancenoit als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Plancenoit: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Plancenoit met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Plancenoit kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Plancenoit zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon Waals-Brabant

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Plancenoit voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Plancenoit aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Plancenoit graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Plancenoit combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Plancenoit?

Kies jouw uitsnede

Meer over Plancenoit

De plattegrond Plancenoit is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Plancenoit cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Plancenoit is een plaats vol verhalen

Zie jij jezelf nog zitten op het zonnige terras in Waals-Brabant met een drankje en je beste vrienden? Of in dat ene café op jullie leukste date? Het centrum, de straten en de huizen zitten vol met herinneringen die voor iedereen speciaal zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van die vele uren studeren achter het bureau met koffie of van die avondjes sport kijken op de bank met een biertje? De plattegrond Plancenoit toont het originele wegennet en haar originele bezienswaardigheden gegraveerd in hout.

Maak je eigen ontwerp

Een geschenk. Een boom. Een planeet

Een geschenk. Een boom. Een Planeet. Voor elke bestelling van bijvoorbeeld de plattegrond Plancenoit planten wij een boom. Zo kun je zelf houten muurdecoratie maken van je favoriete, stad, dorp of bezienswaardigheid zonder dat de wereld daar slechter van wordt. Je kunt ook zelf moeiteloos doneren om ontbossing tegen te gaan. Bekijk het project van Plant a Billion Trees hier.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?