Kunst Pittem
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Pittem of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Pittem verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Pittem aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Pittem bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Pittem altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Pittem aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Pittem

Vind je de kaart Pittem als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Pittem: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Pittem met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Pittem kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Pittem zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Pittem voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Pittem aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Pittem graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Pittem combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Pittem?

Kies jouw uitsnede

Meer over Pittem

De plattegrond Pittem is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Pittem cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Wij graveren Pittem speciaal voor jou

Vind je een gegraveerde houten muurdecoratie stijlvol maar is de plattegrond Pittem het nog net niet? Geen probleem want in onze custom map maker maak je moeiteloos een eigen ontwerp! Wij graveren Pittem namelijk pas als je helemaal tevreden bent. Kies bijvoorbeeld een andere stad of dorp uit West-Vlaanderen of zoom helemaal in totdat je huis zichtbaar wordt op de kaart. In onze custom map maker kies je moeiteloos iedere plek ter wereld, verander je het materiaal, markeer je originele locaties en personaliseer je de tekst.

Maak je eigen ontwerp

Een geschenk. Een boom. Een planeet

Een geschenk. Een boom. Een Planeet. Voor elke bestelling van bijvoorbeeld de plattegrond Pittem planten wij een boom. Zo kun je zelf houten muurdecoratie maken van je favoriete, stad, dorp of bezienswaardigheid zonder dat de wereld daar slechter van wordt. Je kunt ook zelf moeiteloos doneren om ontbossing tegen te gaan. Bekijk het project van Plant a Billion Trees hier.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?