Kunst Perwez
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Perwez of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Perwez verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Perwez aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Perwez bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Perwez altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Perwez aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Perwez

Vind je de kaart Perwez als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Perwez: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Perwez met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Perwez kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Perwez zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon Waals-Brabant

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Perwez voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Perwez aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Perwez graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Perwez combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Perwez?

Kies jouw uitsnede

Meer over Perwez

De plattegrond Perwez is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Perwez cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Gepersonaliseerd cadeau

Maak iemand blij met een echt artistiek cadeau. Belgie zit vol met prachtige plekken zoals Perwez. Met onze custom map maker kun je precies die ene verrassende plek voor jouw plattegrond uitkiezen. Zo creëer je moeiteloos een artistiek cadeau voor hem of haar. verrassende muurdecoratie binnen 6 werkdagen bezorgd, hoe leuk en doordacht is dat?

Maak je eigen ontwerp

Een geschenk. Een boom. Een planeet

Een geschenk. Een boom. Een Planeet. Voor elke bestelling van bijvoorbeeld de plattegrond Perwez planten wij een boom. Zo kun je zelf houten muurdecoratie maken van je favoriete, stad, dorp of bezienswaardigheid zonder dat de wereld daar slechter van wordt. Je kunt ook zelf moeiteloos doneren om ontbossing tegen te gaan. Bekijk het project van Plant a Billion Trees hier.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?