Kunst Passendale
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Passendale of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Passendale verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Passendale aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Passendale bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Passendale altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Passendale aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Passendale

Vind je de kaart Passendale als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Passendale: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Passendale met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Passendale kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Passendale zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Passendale voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Passendale aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Passendale graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Passendale combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Passendale?

Kies jouw uitsnede

Meer over Passendale

De plattegrond Passendale is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Passendale cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Passendale

De plattegrond Passendale wordt speciaal voor jou in hout of andere materialen gegraveerd. Anders dan bij een print, wordt het wegennet bij een gravure direct in het materiaal gemaakt. Er wordt dus geen materiaal toegevoegd maar juist weggehaald. Hoe diep het reliëf is dat ontstaat hangt af van de hardheid van het materiaal. Graveren werd van oudsher veel gebruikt door edelsmeden en straalt een zekere luxe uit. Wij graveren de plattegrond Passendale met behulp van een nauwkeurige laser; een klassieke techniek met een futuristisch tintje en prachtige resultaten.

Maak je eigen ontwerp

Trots op West-Vlaanderen met de plattegrond Passendale

West-Vlaanderen is een van de charmantse provincies uit Belgie en in Passendale voel je dat! Met de plattegrond Passendale laat je zien dat je net als velen anderen trots bent op de plaats waar je woont, bent geboren of graag komt. Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze prachtige decoratie. Mocht je een kleine aanpassing willen maken dan bewerk je Passendale soepel in de custom map maker. Onze nauwkeurige lasers graveren Passendale speciaal voor jou in hout of een ander materiaal.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?