Kunst Oudenburg
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Oudenburg of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Oudenburg verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Oudenburg aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Oudenburg bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Oudenburg altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Oudenburg aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Oudenburg

Vind je de kaart Oudenburg als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Oudenburg: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Oudenburg met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Oudenburg kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Oudenburg zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Oudenburg voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Oudenburg aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Oudenburg graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Oudenburg combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Oudenburg?

Kies jouw uitsnede

Meer over Oudenburg

De plattegrond Oudenburg is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Oudenburg cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Oudenburg

De plattegrond Oudenburg wordt speciaal voor jou in hout of andere materialen gegraveerd. Anders dan bij een print, wordt het wegennet bij een gravure direct in het materiaal gemaakt. Er wordt dus geen materiaal toegevoegd maar juist weggehaald. Hoe diep het reliëf is dat ontstaat hangt af van de hardheid van het materiaal. Graveren werd van oudsher veel gebruikt door edelsmeden en straalt een zekere luxe uit. Wij graveren de plattegrond Oudenburg met behulp van een nauwkeurige laser; een klassieke techniek met een futuristisch tintje en opvallende resultaten.

Maak je eigen ontwerp

Waar hang je Oudenburg op?

Woon je momenteel in Oudenburg of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Het is hoe dan ook leuk om de opvallende plattegrond Oudenburg thuis op te hangen op een plek waar je deze goed kunt zien. Bijvoorbeeld boven de bank, naast de eettafel of in het kleine kamertje. Een extra grote houten poster in de slaapkamer staat ook erg goed. Dan kun je voor het slapen gaan alvast even wegdromen door de straten van Oudenburg.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?