Kunst Oudekapelle
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Oudekapelle of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Oudekapelle verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Oudekapelle aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Oudekapelle bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Oudekapelle altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Oudekapelle aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Oudekapelle

Vind je de kaart Oudekapelle als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Oudekapelle: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Oudekapelle met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Oudekapelle kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Oudekapelle zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Oudekapelle voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Oudekapelle aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Oudekapelle graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Oudekapelle combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Oudekapelle?

Kies jouw uitsnede

Meer over Oudekapelle

De plattegrond Oudekapelle is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Oudekapelle cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Gepersonaliseerd cadeau voor haar

Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd cadeau voor haar? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt een plattegrond maken van dat charmantse restaurant, koffietentje of favoriete hangplek. Reist ze veel? Breng haar avonturen in kaart! Is ze een sportliefhebber? Vind haar favoriete team en markeer deze op je eigen plattegrond. Is ze heel sociaal en lief? Geef een gepersonaliseerd cadeau dat haar doet denken aan vrienden of familie. Vieren jullie iets samen? Maak een kaart met gedeelde herinnering zoals jullie favoriete uitgaansplek. Naast de standaard plattegrond Oudekapelle kun je dus helemaal zelf een kaart maken van een andere plaats in West-Vlaanderen of waar dan ook op de wereld. Hoe leuk is het om haar op zo’n manier te verrassen?

Maak je eigen ontwerp

Een geschenk. Een boom. Een planeet

Een geschenk. Een boom. Een Planeet. Voor elke bestelling van bijvoorbeeld de plattegrond Oudekapelle planten wij een boom. Zo kun je zelf houten poster maken van je favoriete, stad, dorp of bezienswaardigheid zonder dat de wereld daar slechter van wordt. Je kunt ook zelf simpel doneren om ontbossing tegen te gaan. Bekijk het project van Plant a Billion Trees hier.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?