Kunst Otegem
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Otegem of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Otegem verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Otegem aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Otegem bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Otegem altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Otegem aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Otegem

Vind je de kaart Otegem als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Otegem: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Otegem met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Otegem kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Otegem zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Otegem voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Otegem aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Otegem graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Otegem combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Otegem?

Kies jouw uitsnede

Meer over Otegem

De plattegrond Otegem is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Otegem cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Otegem is een plaats vol verhalen

Zie jij jezelf nog zitten op het zonnige terras in West-Vlaanderen met een drankje en je beste vrienden? Of in dat ene café op jullie mooiste date? Het centrum, de straten en de huizen zitten vol met herinneringen die voor iedereen speciaal zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van die vele uren studeren achter het bureau met koffie of van die avondjes sport kijken op de bank met een biertje? De plattegrond Otegem toont het speciale wegennet en haar speciale bezienswaardigheden gegraveerd in hout.

Maak je eigen ontwerp

Trots op West-Vlaanderen met de plattegrond Otegem

West-Vlaanderen is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Otegem voel je dat! Met de plattegrond Otegem laat je zien dat je net als velen anderen trots bent op de plaats waar je woont, bent geboren of graag komt. Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze speciale gravure. Mocht je een kleine aanpassing willen maken dan bewerk je Otegem eenvoudig in de custom map maker. Onze accurate lasers graveren Otegem speciaal voor jou in hout of een ander materiaal.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?