Kunst Oostnieuwkerke
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Oostnieuwkerke of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Oostnieuwkerke verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Oostnieuwkerke aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Oostnieuwkerke bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Oostnieuwkerke altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Oostnieuwkerke aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Oostnieuwkerke

Vind je de kaart Oostnieuwkerke als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Oostnieuwkerke: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Oostnieuwkerke met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Oostnieuwkerke kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Oostnieuwkerke zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Oostnieuwkerke voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Oostnieuwkerke aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Oostnieuwkerke graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Oostnieuwkerke combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Oostnieuwkerke?

Kies jouw uitsnede

Meer over Oostnieuwkerke

De plattegrond Oostnieuwkerke is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Oostnieuwkerke cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Oostnieuwkerke is een plaats vol verhalen

Zie jij jezelf nog zitten op het zonnige terras in West-Vlaanderen met een drankje en je beste vrienden? Of in dat ene café op jullie beste date? Het centrum, de straten en de huizen zitten vol met herinneringen die voor iedereen speciaal zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van die vele uren studeren achter het bureau met koffie of van die avondjes sport kijken op de bank met een biertje? De plattegrond Oostnieuwkerke toont het unieke wegennet en haar unieke bezienswaardigheden gegraveerd in hout.

Maak je eigen ontwerp

Wij graveren Oostnieuwkerke speciaal voor jou

Vind je een gegraveerde houten wanddecoratie opvallend maar is de plattegrond Oostnieuwkerke het nog net niet? Geen probleem want in onze custom map maker maak je gemakkelijk een eigen ontwerp! Wij graveren Oostnieuwkerke namelijk pas als je helemaal tevreden bent. Kies bijvoorbeeld een andere stad of dorp uit West-Vlaanderen of zoom helemaal in totdat je huis zichtbaar wordt op de kaart. In onze custom map maker kies je gemakkelijk iedere plek ter wereld, verander je het materiaal, markeer je unieke locaties en personaliseer je de tekst.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?