Kunst Oostkamp
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Oostkamp of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Oostkamp verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Oostkamp aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Oostkamp bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Oostkamp altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Oostkamp aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Oostkamp

Vind je de kaart Oostkamp als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Oostkamp: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Oostkamp met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Oostkamp kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Oostkamp zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Oostkamp voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Oostkamp aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Oostkamp graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Oostkamp combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Oostkamp?

Kies jouw uitsnede

Meer over Oostkamp

De plattegrond Oostkamp is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Oostkamp cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Doordacht cadeau voor hem

Ben je op zoek naar een doordacht cadeau voor hem? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt bijvoorbeeld een plattegrond maken van zijn favoriete bar, lievelingsrestaurant of vaste hangplek.Is hij een echte avonturier? Leg zijn reizen vast en breng ze in kaart als houten muurdecoratie! Kijkt hij veel sport? Zijn favoriete sportteam heeft vast een stadion die je kunt markeren op je plattegrond. Geeft hij veel om zijn familie? Ontwerp een kaart van zijn geboorteplaats met een originele tekst. Naast de plattegrond Oostkamp kun je zelf dus ook een originele kaart ontwerpen. Hoe leuk is het om hem op deze manier te verrassen?

Maak je eigen ontwerp

Houten muurdecoratie graveren

Houten muurdecoratie voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren. Breng de natuur in huis met de houtgravure van de plattegrond Oostkamp of ontwerp zelf een kaart in de custom map maker. Muurdecoratie mag best een beetje doordacht zijn, het is immers jouw huis.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?