Kunst Noordschote
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Noordschote of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Noordschote verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Noordschote aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Noordschote bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Noordschote altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Noordschote aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Noordschote

Vind je de kaart Noordschote als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Noordschote: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Noordschote met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Noordschote kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Noordschote zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Noordschote voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Noordschote aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Noordschote graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Noordschote combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Noordschote?

Kies jouw uitsnede

Meer over Noordschote

De plattegrond Noordschote is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Noordschote cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Een geschenk. Een boom. Een planeet

Een geschenk. Een boom. Een Planeet. Voor elke bestelling van bijvoorbeeld de plattegrond Noordschote planten wij een boom. Zo kun je zelf houten wanddecoratie maken van je favoriete, stad, dorp of bezienswaardigheid zonder dat de wereld daar slechter van wordt. Je kunt ook zelf gemakkelijk doneren om ontbossing tegen te gaan. Bekijk het project van Plant a Billion Trees hier.

Maak je eigen ontwerp

Waar hang je Noordschote op?

Woon je momenteel in Noordschote of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Het is hoe dan ook leuk om de bijzondere plattegrond Noordschote thuis op te hangen op een plek waar je deze goed kunt zien. Bijvoorbeeld boven de bank, naast de eettafel of in het kleine kamertje. Een extra grote houten wanddecoratie in de slaapkamer staat ook erg goed. Dan kun je voor het slapen gaan alvast even wegdromen door de straten van Noordschote.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?