Kunst Nieuwmunster
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Nieuwmunster of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Nieuwmunster verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Nieuwmunster aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Nieuwmunster bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Nieuwmunster altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Nieuwmunster aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Nieuwmunster

Vind je de kaart Nieuwmunster als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Nieuwmunster: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Nieuwmunster met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Nieuwmunster kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Nieuwmunster zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Nieuwmunster voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Nieuwmunster aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Nieuwmunster graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Nieuwmunster combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Nieuwmunster?

Kies jouw uitsnede

Meer over Nieuwmunster

De plattegrond Nieuwmunster is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Nieuwmunster cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Nieuwmunster

De unieke houten wanddecoratie zoals de plattegrond Nieuwmunster wordt direct in het materiaal gegraveerd. Een deel van het hout wordt weggehaald door de warmte van een precieze laser. Door enkel en alleen materiaal te verwijderen ontstaat er diepte en een opvallend contrast in kleur. Graveren is dus heel anders dan posters printen want daar wordt juist inkt toegevoegd, vaak aan een vel papier. Bij ons kies je een materiaal uit en wij graveren Nieuwmunster of elke andere plek ter wereld speciaal voor jou.

Maak je eigen ontwerp

Houten wanddecoratie graveren

Houten wanddecoratie voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren. Breng de natuur in huis met de houtgravure van de plattegrond Nieuwmunster of ontwerp zelf een kaart in de custom map maker. Muurdecoratie mag best een beetje inventief zijn, het is immers jouw huis.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?