Kunst Niel
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Niel of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Niel verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Niel aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Niel bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Niel altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Niel aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Niel

Vind je de kaart Niel als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Niel: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Niel met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Niel kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Niel zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon Antwerpen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Niel voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Niel aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Niel graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Niel combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Niel?

Kies jouw uitsnede

Meer over Niel

De plattegrond Niel is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Niel cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

De plattegrond Niel inlijsten

De plattegrond Niel is 40 bij 50 centimeter en past perfect in een standaard schilderijlijst. Met een wissellijst kun je nog enorm veel spelen met het uiterlijke karakter van je houten poster. Zelf combineren we de kaart van Niel het liefst met een opvallende lijst van hout. Kies bijvoorbeeld voor een lichtkleurige houtsoort om het geheel af te maken of juist een donkerdere kleur zoals kersen om de kaart nog meer naar te laten komen. Wij graveren Niel trouwens in maar liefst vier formaten van S tot XL. Deze formaten kun je simpel kiezen in de custom map maker en zijn allen geschikt om in te lijsten in een standaard verkrijgbare wissellijst.

Maak je eigen ontwerp

Houten poster graveren

Houten poster voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren. Breng de natuur in huis met de houtgravure van de plattegrond Niel of ontwerp zelf een kaart in de custom map maker. Muurdecoratie mag best een beetje uniek zijn, het is immers jouw huis.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?