Kunst Nederbrakel
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Nederbrakel of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Nederbrakel verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Nederbrakel aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Nederbrakel bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Nederbrakel altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Nederbrakel aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Nederbrakel

Vind je de kaart Nederbrakel als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Nederbrakel: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Nederbrakel met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Nederbrakel kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Nederbrakel zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon Oost-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Nederbrakel voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Nederbrakel aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Nederbrakel graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Nederbrakel combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Nederbrakel?

Kies jouw uitsnede

Meer over Nederbrakel

De plattegrond Nederbrakel is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Nederbrakel cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Inventief cadeau voor hem

Ben je op zoek naar een inventief cadeau voor hem? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt bijvoorbeeld een plattegrond maken van zijn favoriete bar, lievelingsrestaurant of vaste hangplek.Is hij een echte avonturier? Leg zijn reizen vast en breng ze in kaart als houten wanddecoratie! Kijkt hij veel sport? Zijn favoriete sportteam heeft vast een stadion die je kunt markeren op je plattegrond. Geeft hij veel om zijn familie? Ontwerp een kaart van zijn geboorteplaats met een unieke tekst. Naast de plattegrond Nederbrakel kun je zelf dus ook een unieke kaart ontwerpen. Hoe leuk is het om hem op deze manier te verrassen?

Maak je eigen ontwerp

Nederbrakel is een plaats vol verhalen

Zie jij jezelf nog zitten op het zonnige terras in Oost-Vlaanderen met een drankje en je beste vrienden? Of in dat ene café op jullie beste date? Het centrum, de straten en de huizen zitten vol met herinneringen die voor iedereen speciaal zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van die vele uren studeren achter het bureau met koffie of van die avondjes sport kijken op de bank met een biertje? De plattegrond Nederbrakel toont het unieke wegennet en haar unieke bezienswaardigheden gegraveerd in hout.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.