Kunst Moere
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Moere of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Moere verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Moere aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Moere bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Moere altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Moere aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Moere

Vind je de kaart Moere als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Moere: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Moere met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Moere kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Moere zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Moere voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Moere aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Moere graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Moere combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Moere?

Kies jouw uitsnede

Meer over Moere

De plattegrond Moere is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Moere cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Moere

Zeer nauwkeurige lasers graveren Moere precies voor jou op maat. Zo wordt elk detail van deze plaats in Belgie verrassend in kaart gebracht. Heb je de plattegrond Moere al eens eerder in hout gezien? Dat is weer eens wat anders dan een geprinte poster toch? Dankzij de moderne graveer techniek lasergraveren maken wij een opvallende houtgravure van het wegennet van een van de gezelligste plekken in West-Vlaanderen.

Maak je eigen ontwerp

Waar hang je Moere op?

Woon je momenteel in Moere of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Het is hoe dan ook leuk om de opvallende plattegrond Moere thuis op te hangen op een plek waar je deze goed kunt zien. Bijvoorbeeld boven de bank, naast de eettafel of in het kleine kamertje. Een extra grote houten poster in de slaapkamer staat ook erg goed. Dan kun je voor het slapen gaan alvast even wegdromen door de straten van Moere.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?