Kunst Middelkerke
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Middelkerke of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Middelkerke verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Middelkerke aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Middelkerke bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Middelkerke altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Middelkerke aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Middelkerke

Vind je de kaart Middelkerke als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Middelkerke: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Middelkerke met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Middelkerke kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Middelkerke zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Middelkerke voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Middelkerke aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Middelkerke graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Middelkerke combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Middelkerke?

Kies jouw uitsnede

Meer over Middelkerke

De plattegrond Middelkerke is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Middelkerke cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Middelkerke

De plattegrond Middelkerke wordt speciaal voor jou in hout of andere materialen gegraveerd. Anders dan bij een print, wordt het wegennet bij een gravure direct in het materiaal gemaakt. Er wordt dus geen materiaal toegevoegd maar juist weggehaald. Hoe diep het reliëf is dat ontstaat hangt af van de hardheid van het materiaal. Graveren werd van oudsher veel gebruikt door edelsmeden en straalt een zekere luxe uit. Wij graveren de plattegrond Middelkerke met behulp van een accurate laser; een klassieke techniek met een futuristisch tintje en speciale resultaten.

Maak je eigen ontwerp

Plattegrond Middelkerke combineren

Stel je voor dat jouw dierbare plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang of boven de bank. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Of de woonplaats van jezelf, je kinderen en je ouders. En ga zo maar door. Door de speciale plattegrond Middelkerke te combineren met andere kaarten van steden of dorpen vormt het geheel een verrassend en persoonlijk verhaal.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?