Kunst Merkem
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Merkem of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Merkem verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Merkem aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Merkem bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Merkem altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Merkem aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Merkem

Vind je de kaart Merkem als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Merkem: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Merkem met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Merkem kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Merkem zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Merkem voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Merkem aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Merkem graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Merkem combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Merkem?

Kies jouw uitsnede

Meer over Merkem

De plattegrond Merkem is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Merkem cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Gepersonaliseerd cadeau

Maak iemand blij met een echt inventief cadeau. Belgie zit vol met prachtige plekken zoals Merkem. Met onze custom map maker kun je precies die ene unieke plek voor jouw plattegrond uitkiezen. Zo creëer je gemakkelijk een inventief cadeau voor hem of haar. unieke wanddecoratie binnen 6 werkdagen bezorgd, hoe leuk en doordacht is dat?

Maak je eigen ontwerp

Merkem is een plaats vol verhalen

Zie jij jezelf nog zitten op het zonnige terras in West-Vlaanderen met een drankje en je beste vrienden? Of in dat ene café op jullie beste date? Het centrum, de straten en de huizen zitten vol met herinneringen die voor iedereen speciaal zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van die vele uren studeren achter het bureau met koffie of van die avondjes sport kijken op de bank met een biertje? De plattegrond Merkem toont het unieke wegennet en haar unieke bezienswaardigheden gegraveerd in hout.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?