Kunst Mannekensvere
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Mannekensvere of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Mannekensvere verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Mannekensvere aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Mannekensvere bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Mannekensvere altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Mannekensvere aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Mannekensvere

Vind je de kaart Mannekensvere als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Mannekensvere: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Mannekensvere met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Mannekensvere kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Mannekensvere zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Mannekensvere voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Mannekensvere aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Mannekensvere graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Mannekensvere combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Mannekensvere?

Kies jouw uitsnede

Meer over Mannekensvere

De plattegrond Mannekensvere is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Mannekensvere cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Gepersonaliseerd cadeau

Maak iemand blij met een echt bijzonder cadeau. Belgie zit vol met prachtige plekken zoals Mannekensvere. Met onze custom map maker kun je precies die ene stijlvolle plek voor jouw plattegrond uitkiezen. Zo creëer je soepel een bijzonder cadeau voor hem of haar. stijlvolle decoratie binnen 6 werkdagen bezorgd, hoe leuk en doordacht is dat?

Maak je eigen ontwerp

Plattegrond Mannekensvere combineren

Stel je voor dat jouw geliefde plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang of boven de bank. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Of de woonplaats van jezelf, je kinderen en je ouders. En ga zo maar door. Door de stijlvolle plattegrond Mannekensvere te combineren met andere kaarten van steden of dorpen vormt het geheel een mooi en persoonlijk verhaal.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?