Kunst Loker
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Loker of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Loker verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Loker aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Loker bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Loker altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Loker aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Loker

Vind je de kaart Loker als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Loker: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Loker met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Loker kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Loker zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Loker voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Loker aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Loker graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Loker combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Loker?

Kies jouw uitsnede

Meer over Loker

De plattegrond Loker is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Loker cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Loker

De plattegrond Loker wordt speciaal voor jou in hout of andere materialen gegraveerd. Anders dan bij een print, wordt het wegennet bij een gravure direct in het materiaal gemaakt. Er wordt dus geen materiaal toegevoegd maar juist weggehaald. Hoe diep het reliëf is dat ontstaat hangt af van de hardheid van het materiaal. Graveren werd van oudsher veel gebruikt door edelsmeden en straalt een zekere luxe uit. Wij graveren de plattegrond Loker met behulp van een precieze laser; een klassieke techniek met een futuristisch tintje en schitterende resultaten.

Maak je eigen ontwerp

Origineel cadeau voor haar

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor haar? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt een plattegrond maken van dat gezelligste restaurant, koffietentje of favoriete hangplek. Reist ze veel? Breng haar avonturen in kaart! Is ze een sportliefhebber? Vind haar favoriete team en markeer deze op je eigen plattegrond. Is ze heel sociaal en lief? Geef een origineel cadeau dat haar doet denken aan vrienden of familie. Vieren jullie iets samen? Maak een kaart met gedeelde herinnering zoals jullie favoriete uitgaansplek. Naast de standaard plattegrond Loker kun je dus helemaal zelf een kaart maken van een andere plaats in West-Vlaanderen of waar dan ook op de wereld. Hoe leuk is het om haar op zo’n manier te verrassen?

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?