Kunst Lissewege
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Lissewege of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Lissewege verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Lissewege aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Lissewege bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Lissewege altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Lissewege aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Lissewege

Vind je de kaart Lissewege als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Lissewege: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Lissewege met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Lissewege kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Lissewege zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Lissewege voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Lissewege aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Lissewege graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Lissewege combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Lissewege?

Kies jouw uitsnede

Meer over Lissewege

De plattegrond Lissewege is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Lissewege cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

De plattegrond Lissewege inlijsten

De plattegrond Lissewege is 40 bij 50 centimeter en past perfect in een standaard schilderijlijst. Met een wissellijst kun je nog enorm veel spelen met het uiterlijke karakter van je houten wanddecoratie. Zelf combineren we de kaart van Lissewege het liefst met een unieke lijst van hout. Kies bijvoorbeeld voor een lichtkleurige houtsoort om het geheel af te maken of juist een donkerdere kleur zoals kersen om de kaart nog meer naar te laten komen. Wij graveren Lissewege trouwens in maar liefst vier formaten van S tot XL. Deze formaten kun je gemakkelijk kiezen in de custom map maker en zijn allen geschikt om in te lijsten in een standaard verkrijgbare wissellijst.

Maak je eigen ontwerp

Lissewege is een plaats vol verhalen

Zie jij jezelf nog zitten op het zonnige terras in West-Vlaanderen met een drankje en je beste vrienden? Of in dat ene café op jullie beste date? Het centrum, de straten en de huizen zitten vol met herinneringen die voor iedereen speciaal zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van die vele uren studeren achter het bureau met koffie of van die avondjes sport kijken op de bank met een biertje? De plattegrond Lissewege toont het unieke wegennet en haar unieke bezienswaardigheden gegraveerd in hout.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?