Kunst Lichtervelde
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Lichtervelde of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Lichtervelde verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Lichtervelde aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Lichtervelde bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Lichtervelde altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Lichtervelde aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Lichtervelde

Vind je de kaart Lichtervelde als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Lichtervelde: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Lichtervelde met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Lichtervelde kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Lichtervelde zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Lichtervelde voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Lichtervelde aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Lichtervelde graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Lichtervelde combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Lichtervelde?

Kies jouw uitsnede

Meer over Lichtervelde

De plattegrond Lichtervelde is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Lichtervelde cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Lichtervelde is een plaats vol verhalen

Zie jij jezelf nog zitten op het zonnige terras in West-Vlaanderen met een drankje en je beste vrienden? Of in dat ene café op jullie mooiste date? Het centrum, de straten en de huizen zitten vol met herinneringen die voor iedereen speciaal zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van die vele uren studeren achter het bureau met koffie of van die avondjes sport kijken op de bank met een biertje? De plattegrond Lichtervelde toont het speciale wegennet en haar speciale bezienswaardigheden gegraveerd in hout.

Maak je eigen ontwerp

Waar hang je Lichtervelde op?

Woon je momenteel in Lichtervelde of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Het is hoe dan ook leuk om de moderne plattegrond Lichtervelde thuis op te hangen op een plek waar je deze goed kunt zien. Bijvoorbeeld boven de bank, naast de eettafel of in het kleine kamertje. Een extra grote houten poster in de slaapkamer staat ook erg goed. Dan kun je voor het slapen gaan alvast even wegdromen door de straten van Lichtervelde.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?