Kunst Ledegem
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Ledegem of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Ledegem verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Ledegem aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Ledegem bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Ledegem altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Ledegem aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Ledegem

Vind je de kaart Ledegem als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Ledegem: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Ledegem met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Ledegem kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Ledegem zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Ledegem voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Ledegem aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Ledegem graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Ledegem combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Ledegem?

Kies jouw uitsnede

Meer over Ledegem

De plattegrond Ledegem is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Ledegem cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Gepersonaliseerd cadeau

Maak iemand blij met een echt uniek cadeau. Belgie zit vol met prachtige plekken zoals Ledegem. Met onze custom map maker kun je precies die ene opvallende plek voor jouw plattegrond uitkiezen. Zo creëer je simpel een uniek cadeau voor hem of haar. opvallende poster binnen 6 werkdagen bezorgd, hoe leuk en doordacht is dat?

Maak je eigen ontwerp

Waar hang je Ledegem op?

Woon je momenteel in Ledegem of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Het is hoe dan ook leuk om de opvallende plattegrond Ledegem thuis op te hangen op een plek waar je deze goed kunt zien. Bijvoorbeeld boven de bank, naast de eettafel of in het kleine kamertje. Een extra grote houten poster in de slaapkamer staat ook erg goed. Dan kun je voor het slapen gaan alvast even wegdromen door de straten van Ledegem.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?