Kunst Lapscheure
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Lapscheure of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Lapscheure verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Lapscheure aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Lapscheure bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Lapscheure altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Lapscheure aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Lapscheure

Vind je de kaart Lapscheure als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Lapscheure: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Lapscheure met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Lapscheure kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Lapscheure zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Lapscheure voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Lapscheure aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Lapscheure graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Lapscheure combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Lapscheure?

Kies jouw uitsnede

Meer over Lapscheure

De plattegrond Lapscheure is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Lapscheure cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Gepersonaliseerd cadeau

Maak iemand blij met een echt creatief cadeau. Belgie zit vol met prachtige plekken zoals Lapscheure. Met onze custom map maker kun je precies die ene speciale plek voor jouw plattegrond uitkiezen. Zo creëer je eenvoudig een creatief cadeau voor hem of haar. speciale gravure binnen 6 werkdagen bezorgd, hoe leuk en doordacht is dat?

Maak je eigen ontwerp

Plattegrond Lapscheure combineren

Stel je voor dat jouw dierbare plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang of boven de bank. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Of de woonplaats van jezelf, je kinderen en je ouders. En ga zo maar door. Door de speciale plattegrond Lapscheure te combineren met andere kaarten van steden of dorpen vormt het geheel een verrassend en persoonlijk verhaal.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?