Kunst Kuurne
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Kuurne of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Kuurne verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Kuurne aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Kuurne bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Kuurne altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Kuurne aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Kuurne

Vind je de kaart Kuurne als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Kuurne: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Kuurne met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Kuurne kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Kuurne zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Kuurne voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Kuurne aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Kuurne graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Kuurne combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Kuurne?

Kies jouw uitsnede

Meer over Kuurne

De plattegrond Kuurne is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Kuurne cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Persoonlijk cadeau voor haar

Ben je op zoek naar een creatief cadeau voor haar? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt een plattegrond maken van dat mooiste restaurant, koffietentje of favoriete hangplek. Reist ze veel? Breng haar avonturen in kaart! Is ze een sportliefhebber? Vind haar favoriete team en markeer deze op je eigen plattegrond. Is ze heel sociaal en lief? Geef een creatief cadeau dat haar doet denken aan vrienden of familie. Vieren jullie iets samen? Maak een kaart met gedeelde herinnering zoals jullie favoriete uitgaansplek. Naast de standaard plattegrond Kuurne kun je dus helemaal zelf een kaart maken van een andere plaats in West-Vlaanderen of waar dan ook op de wereld. Hoe leuk is het om haar op zo’n manier te verrassen?

Maak je eigen ontwerp

Houten gravure graveren

Houten decoratie voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren. Breng de natuur in huis met de houtgravure van de plattegrond Kuurne of ontwerp zelf een kaart in de custom map maker. Muurdecoratie mag best een beetje bijzonder zijn, het is immers jouw huis.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?