Kunst Kortrijk
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Kortrijk of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Kortrijk verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Kortrijk aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Kortrijk bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Kortrijk altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Kortrijk aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Kortrijk

Vind je de kaart Kortrijk als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Kortrijk: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Kortrijk met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Kortrijk kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Kortrijk zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Kortrijk voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Kortrijk aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Kortrijk graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Kortrijk combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Kortrijk?

Kies jouw uitsnede

Meer over Kortrijk

De plattegrond Kortrijk is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Kortrijk cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Kortrijk

De plattegrond Kortrijk wordt speciaal voor jou in hout of andere materialen gegraveerd. Anders dan bij een print, wordt het wegennet bij een gravure direct in het materiaal gemaakt. Er wordt dus geen materiaal toegevoegd maar juist weggehaald. Hoe diep het reliëf is dat ontstaat hangt af van de hardheid van het materiaal. Graveren werd van oudsher veel gebruikt door edelsmeden en straalt een zekere luxe uit. Wij graveren de plattegrond Kortrijk met behulp van een zorgvuldige laser; een klassieke techniek met een futuristisch tintje en verrassende resultaten.

Maak je eigen ontwerp

Een geschenk. Een boom. Een planeet

Een geschenk. Een boom. Een Planeet. Voor elke bestelling van bijvoorbeeld de plattegrond Kortrijk planten wij een boom. Zo kun je zelf houten muurdecoratie maken van je favoriete, stad, dorp of bezienswaardigheid zonder dat de wereld daar slechter van wordt. Je kunt ook zelf moeiteloos doneren om ontbossing tegen te gaan. Bekijk het project van Plant a Billion Trees hier.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?