Kunst Koolkerke
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Koolkerke of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Koolkerke verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Koolkerke aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Koolkerke bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Koolkerke altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Koolkerke aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Koolkerke

Vind je de kaart Koolkerke als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Koolkerke: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Koolkerke met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Koolkerke kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Koolkerke zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Koolkerke voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Koolkerke aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Koolkerke graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Koolkerke combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Koolkerke?

Kies jouw uitsnede

Meer over Koolkerke

De plattegrond Koolkerke is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Koolkerke cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Uniek cadeau voor haar

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor haar? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt een plattegrond maken van dat gezelligste restaurant, koffietentje of favoriete hangplek. Reist ze veel? Breng haar avonturen in kaart! Is ze een sportliefhebber? Vind haar favoriete team en markeer deze op je eigen plattegrond. Is ze heel sociaal en lief? Geef een uniek cadeau dat haar doet denken aan vrienden of familie. Vieren jullie iets samen? Maak een kaart met gedeelde herinnering zoals jullie favoriete uitgaansplek. Naast de standaard plattegrond Koolkerke kun je dus helemaal zelf een kaart maken van een andere plaats in West-Vlaanderen of waar dan ook op de wereld. Hoe leuk is het om haar op zo’n manier te verrassen?

Maak je eigen ontwerp

Waar hang je Koolkerke op?

Woon je momenteel in Koolkerke of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Het is hoe dan ook leuk om de opvallende plattegrond Koolkerke thuis op te hangen op een plek waar je deze goed kunt zien. Bijvoorbeeld boven de bank, naast de eettafel of in het kleine kamertje. Een extra grote houten poster in de slaapkamer staat ook erg goed. Dan kun je voor het slapen gaan alvast even wegdromen door de straten van Koolkerke.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?