Kunst Koksijde
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Koksijde of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Koksijde verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Koksijde aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Koksijde bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Koksijde altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Koksijde aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Koksijde

Vind je de kaart Koksijde als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Koksijde: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Koksijde met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Koksijde kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Koksijde zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Koksijde voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Koksijde aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Koksijde graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Koksijde combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Koksijde?

Kies jouw uitsnede

Meer over Koksijde

De plattegrond Koksijde is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Koksijde cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Houten gravure graveren

Houten gravure voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren. Breng de natuur in huis met de houtgravure van de plattegrond Koksijde of ontwerp zelf een kaart in de custom map maker. Muurdecoratie mag best een beetje creatief zijn, het is immers jouw huis.

Maak je eigen ontwerp

Trots op West-Vlaanderen met de plattegrond Koksijde

West-Vlaanderen is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Koksijde voel je dat! Met de plattegrond Koksijde laat je zien dat je net als velen anderen trots bent op de plaats waar je woont, bent geboren of graag komt. Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze speciale gravure. Mocht je een kleine aanpassing willen maken dan bewerk je Koksijde eenvoudig in de custom map maker. Onze accurate lasers graveren Koksijde speciaal voor jou in hout of een ander materiaal.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?